Despre noi

TEHNOLUX a fost înfiinţată în anul 2005 și e organizată ca societate cu răspundere limitată, cu capital integral privat.

TEHNOLUX Bacău execută următoarele tipuri de lucrări:
Confecţionează şi montează tâmplărie aluminiu, PVC şi aluminiu placat cu lemn;
Confectionează şi montează pereţi cortină, luminatoare;
Placaje exterioare tip Bond;
Montează diverse automatizări aferente diverselor tipuri de tâmplării: uşi automate, uşi rotative, ochiuri mobile cu acţionare la distanţă.

Personalul TEHNOLUX este format din ingineri specializaţi şi muncitori cu experienţă în domeniu, care au dus la creşterea performanţelor în serviciile oferite clienţilor, recomandându-ne drept una din cele mai profesioniste şi dinamice societăţi de profil.

TEHNOLUX dispune de un atelier de producţie modern, dotat cu utilaje noi performante tip TEKNA, G.M.C., KABAN, schele autoridicătoare — înălţime maximă de lucru 120 m —, maşini transport marfă şi personal la punctele de lucru — Renault Master.

TEHNOLUX are implementat sistemul ISO pentru managementul calităţii, deasemenea deţine agremente tehnice pentru diverse sisteme de tâmplărie de aluminiu, pereţi cortină şi luminatoare, placări exterioare tip bond.

Misiunea noastra
Să fim compania care înţelege şi satisface cel mai bine nevoile şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte serviciile oferite. Declaraţia de politică referitoare la calitate prezintă principiile generale pe care se bazeaza TEHNOLUX, în domeniul de activitate precum şi în toate activităţile specifice derulate de societate. Principiile pe care se bazează activitatea societăţii sunt:

Menţinerea încrederii clienţilor noştri;
Promptitudine în afacerile încheiate şi respectarea termenelor contractuale;
Loialitate faţă de partenerii de afaceri;
Interesele clienţilor se afla în centrul preocupărilor fiecărui angajat.

Ca lucrări de referinţă putem enumera:

  • Renault-Trucks Bacău;
  • Renault-Dacia Oneşti;
  • Nissan Bacău;
  • Hypermarket Dedeman Arad, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Drobeta Turnu-Severin, Focşani, Piatra Neamţ, Reşiţa, Roman, Suceava, Târgovişte, Timişoara;
  • Iullius Mall Suceava – luminator autoportant S = 1.100 m2.
  • Sala ARMONY Iaşi;
  • Magazin ADAL Bacău;
  • Sediul companiei DEDEMAN Bacău.