TEHNOLUX: Este vizata implicarea in activitati de export

Pe segmentul predominant de activitate, respectiv cel al executiei de tamplarie din aluminiu, compania Tehnolux si-a adjudecat in proportie de 80% proiecte finantate din fonduri private, de dimensiuni medii si avand destinatii de hale de productie, spatii comerciale (prin colaborarea cu Dedeman, Kaufland sau Lidl), cladiri de birouri etc.

Referindu-se la solicitarile beneficiarilor, managerii firmei au declarat ca acestia achitioneaza produse orientandu-se exclusiv in functie de preturile acestora, eliminand din start orice discutie tehnica.

„A aparut insa si o categorie de clienti informati (de cele mai multe ori, prin intermediul arhitectilor), care solicita sortimente premium. Pentru dezvoltarea domeniului sunt foarte importante deciziile adoptate la nivel national si local de autoritatile abilitate. In ceea ce ne priveste, chiar daca in general conditiile de dezvoltare din bransa sunt nefavorabile, consideram ca este posibila obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri de aproximativ 25% fata de 2012, cand majorarea s-a situat la circa 5% comparativ cu veniturile de 2,7 milioane de lei consemnate in 2011. Realizam pereti cortina (cu o cota de 50% din total), tamplarie din aluminiu si PVC (25%), efectuam lucrari de placare cu materiale compozite (10%) si distribuim usi automate, marca Geze. In procesul de executie a tamplariei din aluminiu dispunem de o capacitate de productie de 10.000 mp/an si utilizam profile Schuco, Etem, Alumil sau Brökelmann, precum si geam termoizolant furnizat de mai multi producatori, printre care se afla si societatile Moldoglass, Lipoplast, Casa Noastra, Delta Glass sau Ro Grup Glass. Livrarile se efectueaza la nivel national, insa in acest moment sunt in derulare tratative pentru demararea operatiunilor de export. De asemenea, este in derulare un proiect de accesare a unui nou domeniu de activitate, respectiv al serelor cu structura metalica, care urmeaza sa se desfasoare prin accesarea de fonduri strucuturale”, a declarat Mihai Cojocariu, director tehnic al Tehnolux.

Comentariile sunt închise.